Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019
  • xtypos
  • xtypos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
  • Μόδα

  • Περιβάλλον

  • Τεχνολογία

  • Υγεία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ


Παρατάξεις, Σύλλογοι και Φορείς από Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση - Πεύκη, Φιλαδφεια - Χαλκηδόνα, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Πεντέλη και Βριλήσσια μπορούν να μας στέλνουν στο sinidisi.met@gmail.com τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν στο μέλλον προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

Δείτε όλο το πρόγραμμα


Δείτε όλες τις ταινίες

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Banner

ΚΕΔΚΕ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Banner

tiniakos

Banner

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Motosolutions

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Πρωτοσέλιδα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε τον καιρό

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΖΩΔΙΑ

Δείτε όλα τα ζώδια

Home Κοινωνία Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

#JobDay στον Δήμο Κηφισιάς

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Skywalker.gr, «Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας#JobDay», στο πλαίσιο της Δράσης Ανοικτού Καφέ στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών στην Κάτω Κηφισιά, η οποία βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Κοινότητας.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

Η κα Αθανασία Τσουκαλά, Υπεύθυνη Digital Marketing του skywalker.gr, ανέπτυξε τις διάφορες τεχνικές αναζήτησης εργασίας που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος και έδωσε συμβουλές στο που θα μπορούσε επίσης να απευθυνθεί.

Ο κ. Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής του skywalker.gr, ανέλυσε την αγορά εργασίας, τις τάσεις και τις προκλήσεις που δημιουργούνται και πως πρέπει να ενημερώνεται κανείς για τις νέες συνθήκες και να κυνηγάει τις νέες ευκαιρίες.

Η κα Αναστασία Σιδερά, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Επίκεντρο-Actionaid, μίλησε για το πως να συντάξει κάποιος ένα αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα και ανέλυσε βήμα-βήμα την κάθε ενότητα που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο βιογραφικό, ποια λάθη να αποφεύγονται και τι πρέπει να υπάρχει ως πληροφόρηση.

Τέλος, η κα Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, Career and Executive Coach, προχώρησε τη συζήτηση που ξεκίνησε η κα Σιδερά, με το επόμενο στάδιο του βιογραφικού που είναι η συνέντευξη, και έδωσε συμβουλές και εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη.