Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019
 • xtypos
 • xtypos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 • Μόδα

 • Περιβάλλον

 • Τεχνολογία

 • Υγεία

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ


Παρατάξεις, Σύλλογοι και Φορείς από Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση - Πεύκη, Φιλαδφεια - Χαλκηδόνα, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Πεντέλη και Βριλήσσια μπορούν να μας στέλνουν στο sinidisi.met@gmail.com τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν στο μέλλον προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

Δείτε όλο το πρόγραμμα


Δείτε όλες τις ταινίες

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Banner

ΚΕΔΚΕ

ΣΕΝΤΡΑ

  ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

  Banner

  tiniakos

  Banner

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

  Motosolutions

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

  Πρωτοσέλιδα

  Ο ΚΑΙΡΟΣ

  Δείτε τον καιρό

  ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

  

  ΖΩΔΙΑ

  Δείτε όλα τα ζώδια

  Home Αθλητισμός Αθλητισμός Συγχωνεύτηκαν ΑΟΚ Ελπιδοφόρος – ΑΠΟ Κηφισιάς

  Συγχωνεύτηκαν ΑΟΚ Ελπιδοφόρος – ΑΠΟ Κηφισιάς

  Η νέα ομάδα θα πάρει μέρος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

  Ομόφωνα θετικά ψήφισαν την πρόταση συγχώνευσης με τον Α.Ο.Κ. Ελπιδοφόρου τα ταμειακώς εντάξει μέλη του ΑΠΟ Κηφισιάς που βρέθηκαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στη βίλα Δροσίνη της πόλης των προαστίων μας. Έτσι ανοίγει μία νέα σελίδα για το ποδόσφαιρο στην Κηφισιά με τον πρόεδρο του Α.Ο. Κ. Ελπιδοφόρου Βασίλη Γαντζούλα να δίνει το παρών και με μικρής διάρκειας ομιλία του να αναφέρει τους μελλοντικούς στόχους του σωματείου που θα προκύψει. Μίλησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΑΠΟ Κηφισιάς Νίκος Καρβελέας, ο πρόεδρος της Γ.Σ. και παλαιός παράγοντας κ. Πίσσας και ο βασικός χρηματικός «αιμοδότης» του συλλόγου Παντελής Καρακατσάνης. Σύμφωνα με όσα ελέχθησαν η νέα ομάδα που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα πάρει μέρος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με την ονομασία Κηφισιά και νέο Πρόεδρο τον Βασίλη Γαντζούλα.

   

  Οι συνέπειες της συγχώνευσης

  Δύο παραπάνω εισιτήρια ανόδου με ένα από αυτά στην Β΄ και το άλλο στην Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ προσφέρει ο ΑΠΟ Κηφισιάς μετά την αποχώρησή του από την πρώτη κατηγορία της Ένωσης και την επικείμενη συγχώνευσή του με τον Α.Ο.Κ. Ελπιδοφόρο. Η ομάδα των προαστίων μας ενημέρωσε εγγράφως τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής των Αθηναϊκών πρωταθλημάτων να μην υπολογιστεί για το νέο πρωτάθλημα δεδομένο ότι απομένουν τα τυπικά για την συνεργασία της με την άλλη μεγάλη ομάδα της Κηφισιάς. Έτσι οι αποδέκτες της απόφασης αποφάσισαν να καλυφτεί η θέση του ΑΠΟ Κηφισιάς από μία ομάδα της Β΄ κατηγορίας ενώ την θέση αυτής  θα πάρει ένα σωματείο από την Γ΄ κατηγορία. Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται «αποφασίστηκε η μία εκ των τριών ομάδων που θα καταλάβουν της 3η θέση στους ομίλους να συμπληρώσει την θέση του συλλόγου Α.Ο. Κηφισιάς στην Α΄ κατηγορία μετά από αγώνες μπαράζ μεταξύ τους.  Επίσης, μία από τις τρεις ομάδες που θα καταλάβουν την 4η θέση στους ομίλους της Γ΄ κατηγορίας θα συμπληρώσουν την κενή θέση στην Β΄ κατηγορία». Να υπογραμμίσουμε πως αυτό θα γίνει μέσω αγώνων μπαράζ.