syneidisi ONline
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    “Άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων ώστε να λάμψει η αλήθεια”

    Συνάντηση του προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας με τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο

    Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο είχε το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ελέγχονται από το ΣΔΟΕ στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Όπως τονίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και στη συνέχεια από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, η  ΚΕΔΕ και όλοι οι άνθρωποι που υπηρετούν το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, είναι «υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε όμως σε καμία περίπτωση να δεχθούμε την απαξίωση και τον διασυρμό των αιρετών, ιδιαίτερα από ανώνυμες καταγγελίες».

    Ζητήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλο, «άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων ώστε να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσει η διαπόμπευση των αιρετών, να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, εάν υπάρχουν, και να αποκατασταθεί το κύρος της Αυτοδιοίκησης».

    Σημειωτέον ότι η ΚΕΔΕ εντός των ημερών για το ίδιο θέμα θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα