syneidisi ONline
15.3 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σήμερα οι υπογραφές για την υπογειοποίηση για το γήπεδο της ΑΕΚ

    Στην Περιφέρεια Αττικής, σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, η υπογραφή σύμβασης για το έργο της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

    Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα σύνοδα έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 ευρώ, θα υπογραφεί, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας.
    Τη σχετική σύμβαση θα υπογράψουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας, που έχει αναλάβει το έργο.
    Με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του έργου για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής «Λεωφ. Συγγρού 15-17), παρουσία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη και του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Αλ. Αλεξίου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα