syneidisi ONline
10.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Έρχεται ο «πολικός αεροχείμαρρος» -Πέφτει 10 βαθμούς η θερμοκρασία

    Έρχεται ο «πολικός αεροχείμαρρος» -Πέφτει 10 βαθμούς η θερμοκρασία

    Χαλάει ο καιρός, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου και σφοδρές βροχές και καταιγίδες.

    Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα, κυρίως το διήμερο Παρασκευής – Σαββάτου, κάνοντας λόγο για «πολικό αεροχείμμαρο» που θα φέρει ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα βουνά.

    Το κύμα κακοκαιρίας θα έρθει από τα βόρεια, και θα φέρει ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις, ιδίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» έως και 10 βαθμών Κελσίου σε σχέση με τα τελευταία 24ωρα, φέρνοντας τη θερμοκρασία σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

    Στην Αθήνα αναμένονται βροχές από το βράδυ της Παρασκευής.

    Τι λένε οι μετεωρολόγοι
    Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, με ανάρτησή του προειδοποίησε για δυνατή βροχόπτωση στα δυτικά και τα βόρεια, χωρίς ωστόσο να περιμένει ακραία φαινόμενα.

    Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε πως η σημαντικότερη επιδείνωση του καιρού αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία θα διαρκέσει για περίπου 24 ώρες.

    Για «επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών» μίλησε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, η οποία μέσα στην Παρασκευή θα σαρώσει τη χώρα μας, δίνοντας τοπικά έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. με τοπικά μεγάλο όγκο νερού που μπορεί να οδηγήσει σε πλημμυρικά επεισόδια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα