syneidisi ONline
21.8 C
Athens
Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βιωματικό σεμινάριο για τους γονείς με θέμα τα συναισθήματα των παιδιών

    Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 – από τις 17.00 μέχρι και τις 19.30 – στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος (Αγίων Αναργύρων 11, Νέα Χαλκηδόνα) θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο από Ψυχολόγο – Δραματοθεραπεύτρια για όλους τους γονείς της πόλης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να εξερευνήσουν τα συναισθήματα των παιδιών τους, ώστε να τα βοηθήσουν να τα διαχειρίζονται με μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητά τους. Θα δοθεί έμφαση στο θυμό, την επιθετικότητα , τη ζήλεια και το φθόνο μια και συχνά φαίνεται ότι τα συγκεκριμένα δυσκολεύουν τόσο τα παιδιά  όσο και τους γονείς.

    Με την βοήθεια ενός παραμυθιού για ενήλικες θα γίνουν αυτοσχεδιασμοί, παιχνίδια ρόλων και κατασκευές με υλικά , προκειμένου να γίνει η προσέγγιση των συναισθημάτων μέσα από τη βιωματική εμπειρία και όχι μόνο από τη θεωρητική προσέγγιση. Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τις ιδέες, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς που θα προκύψουν από τη διαδικασία, καθώς και τις πιθανές αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των παιδιών.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 210-2526255 – 210-2514446 το αργότερο μέχρι σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2013. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Άνετα ρούχα θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα