syneidisi ONline
20.5 C
Athens
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διάλεξη στο ΔΕΑΠ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: «Η έννοια του προτύπου και η σημασία της για την ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου»

    Διάλεξη στο ΔΕΑΠ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: «Η έννοια του προτύπου και η σημασία της για την ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου»

    Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 7μμ στο ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152, Νέα Φιλαδέλφεια), θα πραγματοποιηθεί η τρίτη κατά σειρά διάλεξη του εαρινού εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (Δ.Ε.Α.Π.) Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με ομιλήτρια τη Φουντοπούλου Μαρίζα Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
    Θέμα ομιλίας: «Η έννοια του προτύπου και η σημασία της για την ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου»
    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    Την  Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025, για τεχνικούς λόγους, δεν θα υπάρξει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα