syneidisi ONline
13.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    «Είμαι Εδώ για Σένα»

    Το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς οργανώνουν την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Δήμου.
    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).
    Μετά το πέρας της Αιμοδοσίας ο κάθε Εθελοντής Αιμοδότης θα λάβει ένα αναμνηστικό δώρο.
    Ενημέρωση στα σχολεία
    Παράλληλα με την αιμοδοσία, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού αναλαμβάνει και επιπλέον δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των μαθητών.
    Συγκεκριμένα σε δύο τάξεις Δημοτικών Σχολείων που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών Γιώργος Γεννηματάς, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όλη τη διαδικασία της αιμοδοσίας.
    Επίσης το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου θα συγκεντρώσει φάρμακα για τον χειμώνα (όπως αντιπυρετικά, παυσίπονα και αντιβηχικά) με σκοπό την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα