syneidisi ONline
16.3 C
Athens
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Μεταμόρφωσης

    Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Μεταμόρφωσης

    Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου
    Μεταμόρφωσης (Λητούς και Κύμης, Κτήμα Δηλαβέρη).
    Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους, τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου τρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση.
    Επισημαίνεται ότι μπορεί κα κατατεθεί έως ένα θέμα προς συζήτηση από έκαστο δημοτικό σύμβουλο.
    Σε περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπρόθεσμα από τους δημοτικούς συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα, τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν, θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το προεδρείο.
    Επισημαίνεται πως κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος, και δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Για την έναρξη και διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα