syneidisi ONline
10.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

    Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

    Πρόσκληση για την τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.30, απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
    Αναλυτικά, στην πρόσκληση σημειώνεται: “Συναγωνίστριες,
    γνωρίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινής μας ζωής. Δεν συμβιβαζόμαστε με τις απώλειες στα δικαιώματά μας και σε ότι κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες. Διεκδικούμε όσα μας αξίζουν. Δυναμώνουμε τους συλλόγους γυναικών. Δυναμώνουμε την φωνή μας!
    Μαζικά, δυναμικά, περήφανα στο δρόμο του αγώνα για τη γυναικεία ισοτιμία και τις σύγχρονες ανάγκες μας.
    Για αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε, στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.30, στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου (Τσουρουκτσόγλου 1 και Ηρακλείου 251, ΤΚ.14231 Νέα Ιωνία Αττικής). Με θέματα:
    • Απολογισμός δράσης απερχόμενου Δ.Σ.
    • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
    • Εκλογή νέου Δ.Σ.
    • Εκλογή αντιπροσώπων για το 13ο Συνέδριο της ΟΓΕ
    Κατά την διάρκεια της συνέλευσης και των εκλογών, θα παρθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του covid-19. Στο χώρο θα λειτουργεί και παιδότοπος.”

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα