Εργα αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης
Το αμέσως προσεχές διάστημα η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει σε εργασίες αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης, λόγω παλαιότητας και θραύσεων και ταυτόχρονη εξυγίανση των υφιστάμενων παροχών, και στις τρεις ενότητες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η υλοποίηση επετεύχθη κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Χαράλαμπου Μπονάτσου και της υπηρεσίας, μετά από απαίτηση κατοίκων και δημοτών.
Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου από τη Φιλοθέη και θα εξελιχθεί σταδιακά σε φάσεις και εκτιμάται ότι θα έχει διάρκεια 30 ημέρες. Κατόπιν θα ακολουθήσουν οι εργασίες και στις άλλες δυο ενότητες, Ψυχικού και Νέου Ψυχικού. Το έργο αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 4 μήνες.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο Δήμος από τον αρμόδιο εργολάβο της ΕΥΔΑΠ, θα υπάρχουν σε κάθε φάση σταδιακές διακοπές υδροδότησης και κυκλοφορίας κατά τις ώρες 7.30 πμ – 3 μμ.
«Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας» τόνισε ό αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρης Νάκας. «Με γνώμονα τη σημασία του έργου για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής όλων μας, ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών για όσο διάστημα θα διαρκούν οι εργασίες».