syneidisi ONline
23.7 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κοπή πίτας στη Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού

    Παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και δήμαρχοι της περιοχής

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Κύριλλου, παρουσία των Δημάρχων Κηφισιάς, κ. Γιώργου Θωμάκου, Αμαρουσίου, κ. Γιώργου Πατούλη, Λυκόβρυσης-Πεύκης, κ. Τάσου Μαυρίδη, Μαραθώνα, κ. Ηλία Ψινάκη, Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα και πλήθος κόσμου.

    Μετά την καθιερωμένη δοξολογία ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι και στα βόρεια προάστια υπάρχουν φτωχές οικογένειες και άποροι συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας.

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος αφού αντάλλαξε ευχές με τον Μητροπολίτη Κύριλλο και τους παρευρισκόμενους δημάρχους, μετέφερε  τους θερμούς χαιρετισμούς της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, στο Μητροπολίτη, τονίζοντας πως η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της Περιφέρειας και σε αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει σημαντικά και η αγαστή σχέση με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα