Προβολή ταινίας “Τα σκληρά παιδιά” από την κινηματογραφική λέσχη Νέας Ιωνίας “ΜΠΛΟΚΟ”
Θα προβληθεί η παιδική-εφηβική ταινία THE TOUGH GUYS (ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ) την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στο δημοτικό κινηματογράφο Νέας Ιωνίας “ΑΣΤΕΡΑΣ” (Ασκληπιού 4).
Μια εξαιρετική ταινία με θέμα τον εκφοβισμό μέσα και έξω από το σχολικό περιβάλλον, αλλά και τη φιλία, το θάρρος, την αλληλεγγύη μεταξύ των παιδιών.
Ο 11χρονος Modulf κάθε μέρα δέχεται εκφοβισμό από δύο συμμαθητές του μέσα και έξω από το σχολείο. Ο ίδιος το δέχεται χωρίς αντίσταση και προκειμένου να το αντέξει, σκέφτεται συχνά τα λόγια που του έλεγε ο μπαμπάς του, ότι είναι ήρωας όποιος βοηθάει τους άλλους.
Νιώθει ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύει τους συμμαθητές του από τα σκληρά παιδιά της τάξης του, αφού ασχολούνται μαζί του και όχι με άλλα παιδιά. Νιώθει σαν σούπερ ήρωας, μέχρι που μετακομίζει στη γειτονιά του και στο σχολείο του ένα κορίτσι η Lise, η οποία τον βοηθάει να αντιμετωπίσει τα σκληρά παιδιά στην πραγματική ζωή και με τον τρόπο που πρέπει.
Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη του Νορβηγικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.
Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη.