syneidisi ONline
18.9 C
Athens
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προοπτικές συνεργασίας σε νευραλγικούς τομείς

    Στελέχη του δήμου Χαρμπίν της Κίνας, αδελφοποιημένης πόλης με το Χαλάνδρι, φιλοξενήθηκαν πρόσφατα στην πόλη, όπου στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας σε νευραλγικούς τομείς του δημοσίου τομέα όπως στους τομείς του περιβάλλοντος, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του εμπορίου.
    Η αντιπροσωπεία με αφορμή τις νέες εξελίξεις στο waste4think επισκέφτηκε τις πιλοτικές μονάδες του και παρακολούθησε τη διαδικασία ξήρανσης στην ειδική μονάδα του Δήμου Χαλανδρίου καθώς και την τελική φάση παραγωγής του βιοαερίου κίνησης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
    Οι εξελίξεις του προγράμματος ενδιέφεραν ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του δήμου της Κίνας. Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου  Σίμος Ρούσσος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαλανδρίου καθηγητής του ΕΜΠ και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος Γεράσιμος Λυμπεράτος, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του Δήμου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα