Συνείδηση: Πρωτομαγιά = Νέα Φιλαδέλφεια
Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή εφημερίδα Συνείδηση:
Το πλούσιο πρόγραμμα του τριήμερου εορτασμού που διοργανώνει ο δήμος
Συνείδηση: Πρωτομαγιά = Νέα Φιλαδέλφεια
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προσκαλεί τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου στον καθιερωμένο Εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και των Ανθεστηρίων 2025, που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 30 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 3 Μαΐου.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους στην παραδοσιακή ανοιχτή υπαίθρια αγορά που θα λειτουργεί σε ολόκληρο, σχεδόν, το μήκος της πόλης, αλλά και να διασκεδάσουν, παρακολουθώντας τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που παρέχονται δωρεάν από τον Δήμο.
Καταξιωμένοι, αγαπημένοι, καλλιτέχνες αλλά και ταλαντούχοι εκπρόσωποι της νέας γενιάς θα προσφέρουν ένα πλούσιο διασκεδαστικό πρόγραμμα, ενώ οι καλλιτεχνικές ομάδες του παιδικού προγράμματος θα μοιράσουν, απλόχερα, χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.
Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι συναυλίες με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Γλυκερία και τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.
Επίσης:
– Σήμερα το ραντεβού για το κλείσιμο του Περάματος – Γιάννης Λαγουδάκος: «Έκκληση προς τις αρχές να μην χαθεί λεπτό κρίσιμου χρόνου»
– Υπεγράφη η σύμβαση ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής – Νίκος Χαρδαλιάς: «Δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα της Ύδρας»
– Ενημερωτική ημερίδα για την κατάθλιψη από την Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Πειραιά: «Σιωπηλή πανδημία»
– Αυτοψία Ν. Χαρδαλιά στο Πέραμα – Άμεσα ολοκληρώνονται τα τρία μεγάλα έργα χρηματοδότησης της Περιφέρεια Αττικής
– Ανοίγουν σταδιακά οι παιδικές χαρές Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη μετά από τις νέες πιστοποιήσεις βεβαίωσης ελέγχου
– Ξεκίνησε το έργο ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή Άνω Νεάπολης από τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και την Περιφέρεια Αττικής
και πολλές ακόμα ειδήσεις στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο www.syneidisi.com