syneidisi ONline
18.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Την έκθεση ζωγραφικής του Δ. Παπακώστα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

    Την έκθεση ζωγραφικής του Διονύση Παπακώστα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Νικόλαου Πέππα και πολλών φίλων της εικαστικής τέχνης.

    Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Πατούλης, συνεχάρη το δημιουργό για τη σημαντική έκθεση με έργα ξεχωριστής εικαστικής αξίας, σημειώνοντας ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου υποστηρίζει κάθε δημιουργική έκφραση που αποτελεί προσφορά και παρακαταθήκη στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

    Ο Διονύσης Παπακώστας έχει στο ενεργητικό του πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό. Έργα του βρίσκονται στο Υπουργείο Πολιτισμού και σε αρκετές ιδιωτικές συλλογές, ενώ πολλές εκκλησίες της Μεσσηνίας και της Μάνης φέρουν αγιογραφίες του καλλιτέχνη.

    Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 και οι ώρες επίσκεψης για το κοινό είναι από τις 10:00 – 13:00 και από τις 18:00 – 21:00.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα