syneidisi ONline
12.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Υποστελεχωμένο το Τοπικό Ιατρείο Ταύρου

    Υποστελεχωμένο το Τοπικό Ιατρείο Ταύρου

    Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Θανάση Πλεύρη, εξέφρασε την πλήρη και κατηγορηματική του αντίθεση στην απόφαση απομάκρυνσης παθολόγου από το Τοπικό Ιατρείο Ταύρου.
    Η επιστολή του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κοινοποιήθηκε και στον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ, κ. Παναγιώτη Στάθη, ενώ απεστάλη και στους Βουλευτές Νοτίου Τομέα, ζητώντας την παρέμβασή τους.
    Στην επιστολή του, ο Ανδρέας Ευθυμίου ζήτησε, εκτός από την επαναφορά της ιατρού, την στελέχωση των ιατρείων του Ταύρου με το απαραίτητο προσωπικό, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, εκπεφρασμένο κατ’ επανάληψη από επιστολές του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου προς τους αρμόδιους φορείς, ενώ επισήμανε ότι ο Δήμος θα προβεί σε κάθε είδους απαραίτητη κινητοποίηση προκειμένου οι πολίτες του Ταύρου να έχουν ανεμπόδιστη και πλήρη πρόσβαση σε αυτή τη σημαντική δημόσια δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα