syneidisi ONline
20.3 C
Athens
Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σύσταση Επιτροπής για την ανέγερση του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου

    Ένωση Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

    Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνήλθε έκτακτη γενική συνέλευση με στόχο τη σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση της ανέγερσης των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας.

    Μετά από ομόφωνη απόφαση την Επιτροπή αποτελούν οι:

    Τάσος Κωνσταντινίδης  Εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Ανεμογιάννης Εκπρόσωπος του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αθανάσιος Κιούσης  Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο 3ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας

    Γιώργος Οικονόμου  Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς»

    Κατερίνα Βώβου  Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

    Έφη Μακαρώνα και Χρύσα Τερζιώτη Εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Φιλαδέλφειας

    Κώστας Στουραΐτης  Εκπρόσωπος των κατοίκων της περιοχής

    Η επιτροπή συνέταξε έγγραφο για εγγραφή στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους  2015 κονδυλίου για την ανέγερση των  νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας.

    Ο κ. Αθανάσιος Κιούσης, Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας,  εκπροσωπεί τους εκπαιδευτικούς του 3ου ΓΕΛ και όχι τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου, όπως προκύπτει από τις υπογραφές του εγγράφου που απευθύνεται προς την Περιφέρεια Αττικής, καθώς δεν παρέστη εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου στη συνέλευση της 20ης Οκτωβρίου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα