syneidisi ONline
15.1 C
Athens
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ανησυχία στην Αστυνομία για την σπείρα που χτυπά στα Βόρεια Προάστια

    Τη σπείρα που χτυπά στα Βόρεια Προάστια καταστήματα που μένουν ανοιχτά τη νύχτα αναζητά η Αστυνομία, καθώς το τελευταίο διάστημα η δράση της έχει προκαλέσει ανησυχία.
    Η συμμορία αποτελείται από πέντε άτομα και ανάμεσά τους δεν αποκλείεται να υπάρχουν και ανήλικοι. «Χτυπούν» δε, βενζινάδικα, μίνι μάρκετ και περίπτερα. Μάλιστα, κάποιες φορές έχει συμβεί να ληστέψουν τρεις ή και τέσσερις στόχους μέσα σε ένα βράδυ.
    Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το CNN Greece, με όπλα στα χέρια και καλυμμένα χαρακτηριστικά εισβάλλουν μέσα σε βενζινάδικο και απειλούν τον υπάλληλο. Κάνουν άνω κάτω το γραφείο για να βρουν χρήματα, ενώ συνεργοί τους φτάνουν στο σημείο να βάζουν βενζίνη και να κλέβουν ακόμα και τους πυροσβεστήρες πριν εξαφανιστούν.
    Την ίδια ώρα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να βάλει φρένο στην εγκληματικότητα, ετοιμάζει νέο επιχειρησιακό σχέδιο.

    Τα βασικά του σημεία είναι:
    Χαρτογράφηση εγκληματικότητας κάθε περιοχής.
    Στοχευμένες δράσεις και επιχειρήσεις με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
    Αύξηση περιπολιών.
    Την προηγούμενη εβδομάδα, η πολιτική ηγεσία εξασφάλισε και δωρεά ύψους 200.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα