syneidisi ONline
15.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βανδάλισαν τα γραφεία της ΑΚΕΠ στο Ηράκλειο Αττικής

    Η παράταξη ζητάει από τους πολίτες να απαντήσουν με δυναμικό παρών στα εγκαίνια της Κυριακής

    Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της Αδέσμευτης Κίνησης Ενεργών Πολιτών, της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Ηρακλείου Αττικής.

    Πάντως οι άνθρωποι της παράταξης δεν πτοούνται και σε ανάρτησή τους στη σελίδα του Συνδυασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλούν τους πολίτες να δώσουν δυναμικό παρών στα εγκαίνια των γραφείων που είναι προγραμματισμένα για τις 18 Δεκεμβρίου 2016.

    Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της ΑΚΕΠ τονίζεται: «Οι “γνωστοί – άγνωστοι” ξανακτύπησαν. Αμέσως μόλις τοποθετήσαμε την επιγραφή βανδάλισαν τον τοίχο των γραφείων. Μικρή ζημιά αν αναλογιστεί κανείς πως όταν είχαμε την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας έριχναν μπάζα στους κάδους (για να καταστρέψουν τα απορριμματοφόρα) ή πέταγαν τα σκουπίδια στις εισόδους των πολυκατοικιών. Άλλωστε περιμέναμε ότι τα νέα μας γραφεία αλλά και το γεγονός ότι η Α.Κ.Ε.Π. παραμένει δυνατή θα ενοχλήσει αρκετούς. Τους αφήνουμε στην καφρίλα και τη μιζέρια τους και προχωράμε. Η καλύτερη απάντηση θα είναι η παρουσία σας στα εγκαίνια της Κυριακής. Σας περιμένουμε.»

     

    Η πρόσκληση για τα εγκαίνια

    Επίσης η ΑΚΕΠ έχει στείλει πρόσκληση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων η οποία αναφέρει: «Στην οδό Πολυτεχνείου 29 φτιάξαμε τα νέα γραφεία της Α.Κ.Ε.Π. Από την επόμενη Δευτέρα θα μας βρίσκετε εκεί κάθε μέρα από τις 18.30-21.00. Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.»

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα