syneidisi ONline
17.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Επιδημία οι φάρσες για βόμβα στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης

    Έχει καταντήσει αστείο αλλά και σήμερα είχαμε μία ακόμη απειλή για βόμβα στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης. Είναι η τρίτη απειλή που συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στην πόλη και βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις έχει αποδειχτεί ότι πρόκειται για φάρσα.

    Η σημερινή απειλή για βόμβα έγινε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αναγκάστηκε να μεταφέρει τις εργασίες της στο χώρο του ΚΗΦΗ.

    Βέβαια, η αναστάτωση ήταν μεγάλη, καθώς η αστυνομία ζήτησε να αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες που βρίσκονταν στο δημαρχείο προκειμένου να ακολουθήσει την διαδικασία που συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

    Από την πλευρά της διοίκησης έχει αποφασιστεί αν απόψε το βράδυ (Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019) που έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, συμβεί το ίδιο, τότε θα μεταφερθεί το Σώμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου για να πραγματοποιηθεί εκεί το συμβούλιο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα