syneidisi ONline
20.9 C
Athens
Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ηράκλειο Αττικής: Λύνεται ένα σημαντικό και χρονίζον κυκλοφοριακό πρόβλημα

    Λύση σε ένα σημαντικό και χρονίζον κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή του Άνω Ψαλιδίου δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

    Ειδικότερα, συνεργείο του Δήμου ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας εργασίες διαμόρφωσης ρυμοτομούμενου κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Μακεδονίας, Αγίας Λαύρας και Σαρανταπόρου.

    Στην εν λόγω διασταύρωση το οδόστρωμα τόσο στην οδό Μακεδονίας όσο και στην οδό Σαραντοπόρου στένευε πολύ χωρίς να υπάρχουν πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα η διέλευση πεζών αλλά και αυτοκινήτων να είναι ιδιαίτερα προβληματική.

    Αφού λοιπόν αποζημιώθηκαν οι ιδιοκτήτες, ξεκίνησαν οι εργασίες-γκρεμίσματα κατασκευών που υπήρχαν στον κοινόχρηστο χώρο, ώστε να διαπλατυνθεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

    Προηγούμενο άρθρο
    Επόμενο άρθρο

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα