syneidisi ONline
19.1 C
Athens
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μέτρα για την οικονομική εξυγίανση των ΟΤΑ

     

    Ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης

    Μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης.

     

    Αναφερόμενος στην πρόσφατη αποκάλυψη των δύο δήμων που είχαν συνάψει δανειακές συμβάσεις εν αγνοία της κυβέρνησης, ο κ. Καστανίδης είπε ότι έχουν εντοπιστεί πέντε με έξι δήμοι που έχουν συνάψει παρόμοιες συμβάσεις.

    Ο υπουργός, αν και δεν κατονόμασε τους δήμους, αναφέρθηκε στο πρόβλημα λέγοντας ότι το υπουργείο αποδίδει μεγάλη σημασία στο νοικοκύρεμα των οικονομικών της αυτοδιοίκησης και γι΄ αυτό το προσεχές διάστημα προχωράει στην έκδοση των απαιτούμενων υπουργικών αποφάσεων για τα οικονομικά των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού.

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα