syneidisi ONline
7.3 C
Athens
Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων

    Ο Δήμος Βύρωνα και το Τμήμα Κολυμβητηρίου συμμετείχε για πρώτη φορά σε Διαδημοτικούς αγώνες κολύμβησης, τους οποίους διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης το Σάββατο 15/6.
    Στους Διαδημοτικούς Αγώνες το Τμήμα Κολυμβητηρίου έλαβε μέρος με 40 συνολικά κολυμβητές/τριες ηλικίας 7 έως 16 ετών, των οποίων η επίδοση ήταν καταπληκτική. Οι κολυμβητές/τριες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο τους, αποκομίζοντας μάλιστα 9 συνολικά μετάλλια, 5 χρυσά και 4 χάλκινα.
    Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Κομίνης Αλτάνης στα 50μ. Πεταλούδα και 200μ. Μ. Ατομική, η Ανωμερίτη Άννα Μαρία και Κατσαφάδου Φαίδρα στα 50 μ. Ελεύθερο και η σκυτάλη 4Χ50μ. Ελεύθερο Κοριτσιών με τις Σίψα, Βενιέρη, Κατσαφάδου και Κάμαρη. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Φωκάς Κυριάκος στα 50μ. Ελεύθερο, η Μπόζα Ειρήνη στα 200μ. Μ. Ατομική, η Μπράχα Χριστιάννα στα 50μ. Πρόσθιο και η σκυτάλη 4Χ50μ. Ελεύθερο Αγοριών με τους Παναγιωτάκη, Σουλεϊμάν, Μπιγκλάϊ και Μελανίτη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα