syneidisi ONline
18.9 C
Athens
Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για το Δημαρχείο Πετρούπολης

    Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για το Δημαρχείο Πετρούπολης

    Κατόπιν επιστολής του Δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη, σχετικά με το θέμα του Δημαρχείου Πετρούπολης, μετά από πρωτοβουλία του υπουργικού γραφείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τον Γενικό Γραμματέα Δασών του ΥΠΕΝ Ευστάθιο Σταθόπουλο, στην οποία συμμετείχαν ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαράλαμπος Μαρκόπουλος, καθώς και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Σταύρος Ντρες.
    Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης, αλλά και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμφωνούν στην προώθηση νέας νομοθετικής ρύθμισης.
    Το σχετικό κείμενο έχει οριστικοποιηθεί και θα συμπεριληφθεί στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα υφίστανται και εμποδίζουν την έκδοση άδειας και την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του Δημαρχείου, καθιστώντας το έργο «λιμνάζον» τον τελευταίο ένα χρόνο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα